diensten

Hieronder vind je een aantal diensten die de Gezinsbond aanbiedt.

Reductiekaarten NMBS
De reductiekaarten geven kortingen van 50 en 75% bij het gebruik van het openbaar vervoer - NMBS, De Lijn en MIVB. Zij zijn bedoeld voor gezinnen met tenminste drie kinderen van minder dan 25 jaar (of waar op een bepaald ogenblik drie kinderen van minder dan 25 jaar waren).
Voor de kinderen geldt de reductie zolang zij ten laste zijn én jonger dan 25 jaar. De reductiekaart dient jaarlijks te worden hernieuwd. Daarbuiten kan ieder die lid is van de Bond een korting bekomen bij aankoop van een NMBS-pas.
Je hebt ook de mogelijkheid tot aankoop van Go-multipasskaarten.
Voor meer informatie kan je terecht bij Bernice Vandevelde (056/68.04.94).
 

Kinderoppasdienst
De kinderoppasdienst biedt ouders met kinderen de kans om van huis weg te kunnen, terwijl iemand op de kinderen past. Gezinnen kunnen ook een beroep doen op de kinderoppasdienst om tijdens de schoolvakanties overdag op hun kinderen te passen.
Magda Dupont (056/68.70.45) helpt je graag verder.


Lid worden
Als je lid wordt van de Gezinsbond kan je deelnemen aan de bondsactiviteiten in Wortegem en geniet je van alle voordelen en diensten die de Bond je te bieden heeft.
Bovendien steun je met je bijdrage de grootste gezinsbeweging in Vlaanderen. Dankzij je steun kunnen
wij de belangen van de gezinnen nog beter en met nog meer kracht verdedigen. Kortom, je mag rekenen op de
Bond en... de Bond rekent op u !
Voor alle info : Marleen Van De Populiere (055/31.45.80)


Jonge gezinnen :
Ingrid Labis en Els Vanrobays
(056/68.95.85)
 

Bioscoop- en telefoonkaarten
- Je kan filmcheques met bioscoopkorting op de gezinsspaarkaart aankopen bij de plaatselijke afgevaardigden. Deze filmcheques kan je aan de kassa van de deelnemende bioscoop inruilen voor een filmticket naar keuze, ongeacht de prijs van het ticket.
- Als lid van de Gezinsbond kan je gsm-kaarten kopen van Proximus, Base en Mobistar. Je krijgt onmiddellijk een korting van 5% op je gezinsspaarkaart (voor Proximus: 4%).
Voor alle info : Marleen Van Houtte (056/68 07 09).
 


Spaarkaart
-
directe korting
Meer dan vijftienduizend handelaars bieden de leden van de Bond een directe korting aan van 3 tot 10 % op de spaarkaart of in gezinszegels.  Gemiddeld sparen onze leden zo jaarlijks anderhalf maal hun lidgeld uit bij aankoop van voeding, schoenen, speelgoed, kleding, meubelen, bloemen, enz... Alleen al door gezinszegels te sparen of de spaarkaart te gebruiken.

- bonnenboekje = Dubbele korting
Het bonnenboekje bevat meer dan honderd cheques waarmee je dubbele korting op de spaarkaart of in gezinszegels ontvangt.  Dit bonnenboekje krijgt je elke najaar samen met je nieuwe lidkaart en is een heel jaar geldig.

- zegelfolder is niet alleen geld waard ...
Een volle zegelfolder is 12,5 euro waard bij je volgende aankoop in elke winkel die gezinszegels geeft.  En op deze 12,5 Euro krijg je alweer korting in gezinszegels.


Gezinsvriendelijke handelaars